Rólunk

MaxCleaning Hungary Kft.

Takarítás területén szerzett tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, Nyugat-Magyarország teljes területén (Soprontól Pécsig, Győrtől Zalaegerszegig), 60-70 állandó munkatárssal arra törekszünk, hogy a Megrendelőink minden igényét kielégítsük.

Tevékenységi területünk: külső-belső takarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás, külterület-rendezés, fűnyírás, hó- és síkosságmentesítés.

Vállalati kultúránk alapja a kölcsönös tisztelet, nemcsak Ügyfeleink, hanem munkatársaink irányába is!

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, a megbízhatóságra, a magas színvonalú szolgáltatásra.

Tevékenységünk során a munkavédelem, a környezetvédelem, a balesetvédelem, és a technológiailag megfelelő munkakörnyezet kialakítása és fenntartása alapkövetelményünk.

Társaságunk a tevékenységi folyamatok során alkalmazza a munkavédelemre vonatkozó törvényi előírásokat, a Megbízó által meghatározott munkavédelmi szabályokat, illetve a technológiából adódó munkakörnyezeti követelményeket.

A zökkenőmentes közös együttműködés érdekében állandó, napi kapcsolatban vagyunk Ügyfeleinkkel. Igényeikkel, kéréseikkel, kérdéseikkel a nap bármely órájában kereshetnek bennünket.

A lehető legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása érdekében maximális teljesítményre törekszünk. Ennek érdekében munkatársainkat is folyamatosan képezzük. A legújabb eljárásokat, technológiákat felkutatjuk, kipróbáljuk és betanítjuk.

Környezetbarát, modern új tisztítószereket használunk, mert szerintünk is a környezetvédelem alapkövetelmény a XXI. században.

Stabil szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezünk.

„Munkánk célja: Ügyfeleink megelégedése!”

Forduljon hozzánk bizalommal a megadott telefonszámokon, és mi visszahívjuk Önt!
„Szenvedélyünk a takarítás!”

Árat minden esetben személyes egyeztetés után tudunk megadni.
Telefonszám: 06 20 404 55 55